Etusivu /  Kengät /  Lenkkarit /  Uusin Nike Free 5.0 V4 Naisten Lenkkarit - Musta/Harmaa

Ryhmät

Uusin Nike Free 5.0 V4 Naisten Lenkkarit - Musta/Harmaa
Nike

€137.4  €62.4

Uusin Nike Free 5.0 V4 Naisten Lenkkarit - Musta/Harmaa


:Lisää koriin:
Nike Free 5.0 V4 -nopeusjalkine korostaa luonnollista jalkojen liikkumista samalla kun se tuottaa erinomaisen tuntuman yhdistettynä kengän pehmuste-, vetokoukku- ja jalkojen suojaukseen. Tämän version Free 5.0: n päivitykset tekevät siitä entistäkin parempia pelaajille, jotka haluavat hyötyä avojaloin koulutuksesta.
Uusi kielisuunnittelu vähentää painetta jalan yläosaan lisäämällä tukea käärimällä ympäröivän kaaren ympärille.
Pehmeät, mikrokuitupohjaiset synteettiset päällystakit kiinnitetään aina kun se on mahdollista ompelemiseksi ja maksimoimiseksi. Päälliset tasapainottavat kengän sopivuutta, kestävyyttä ja tukea sekä jalkojen dynaamista joustavuutta.
Muotattu sukkinauha jäljittelee jalan luonnollista käyrää, joka sopii erinomaisesti, mukavuutta ja tukea.
Pehmeät vaahtomuoviletkut etusivun ja kantapään alla lisättyä pehmustusta varten Phylite-välipohja kestävyyteen, joustava ratsastus ja pienempi kokonaispaino.
Deep Nike Vapaa lamellit parantamaan joustavuutta ja vakautta. Leveämmät särmät lihaksen aktivoinnin etupuolella ja paljainjalkaisempi kokemus.
Useiden kumityyppien ja vohvelipoikojen strateginen sijoittaminen kestävyyteen, proprioceptiiviseen takaisinkytkimeen ja sujuvaan, varma-jalkaiseen kallistumiseen kantapäästä toiseen.
Wt. 8,6 oz.

Malli: 58055158
312 Kpl varastossa

Kerro kaverille
Kirjoita arvostelu

  • Share on Facebook
  • Tweet
  • Share on Google+
  • Pin it
  • Share on LinkedIn
  • Send email